Cytat:
|
...coś chyba z palca pykło i ją spaliłem. ...
|
Nigdy mi się nie zdarzyło, by elektrostatycznie uszkodzić płytkę Sync3...
NIE PISZĘ, ŻE TO NIEMOŻLIWE tylko, ze mnie się nie zdarzyło...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I niech tak zostanie...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do "dziwacznej" kości flash - nic już więcej o niej nie powiem, bo najwyraźniej "amerykańskie lutowanie" było jakie było...
Jak dziś chciałem ją posprawdzać (jaką ma pojemność itp.) to już nie ruszyła w żadnym moim Sync3 na stole...
Nie ruszyła też na "szpilkach"... Czyli lutowanie było "na jeden montaż/złożenie Sync3"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Więc "świeć Panie nad jej elektroniczną duszą"...
Nic więcej się już o niej nie dowiemy, bo na pewno z Łukaszem nie będziemy jej "ratować" tylko wymienimy na standardową 64GB...
No chyba, że po wylutowaniu ruszy mi w programatorze - to z ciekawości zerknę i podam "jak to się miało do tego co być powinno"...