View Single Post
Stary 13-08-2021, 12:05   #1136
young81
ford::advanced

Imię: Michał
Model: KUGA MK3 Vignale / Focus MK2FL
Silnik: 2.0 Ecoblue 190km AWD A8 / 1.8 TDCI 115KM
Rocznik: 2021/2010
Domyślnie Odp: Odbiór auta i spostrzeżenia eksploatacyjne

Cytat:
Napisał tomaszjan31 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wczoraj od dealera otrzymałem informacje że termin odbioru na koniec września jest już nierealny.
Zmiana wersji motoru na hybryde /jak ktoś tu wspominał wcześniej wcale nie przyśpieszy terminu odbioru/ wręcz przeciwnie, nowa kolejka oczekiwania z terminem na marzec,kwiecień i oczywiście po nowe cenie.
Czytaj czekaj cierpliwie, a jak chcesz chętnie oddamy zaliczkę i jeszcze na tym zarobimy
A wczoraj sprzedałem moją wychuchaną mk2...
Juz jakis czas temu pisałem na forum ze tak będzie.... To potrwa jeszcze ze caly 2022 beda produkowac to na co mają czesci i albo bierzesz to co jest albo czekaj w nieskończoność.... Najlepiej zrezygnuj bo za tsnio ci zakontraktowaliśmy

Cytat:
Napisał Cardenal Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fordpass działa jak chce.
1. Ja dostaje alerty niezależnie od ustawienia harmonogramu powiadomień.
2. Rejestracja tras - czasem jest, czasami brak.
3. logowanie ze smartfona do aplikacji każdorazowo wymaga potwierdzania ustawień.
Dla mnie najważniejsze, że działa zdalne odpalanie i wchodzę do lodówki zamiast piekarnika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zaktualizuj oprogramowanie na mapy f10, u mnie było tak samo po aktualizacji działa jak nalezy

Ostatnio edytowane przez young81 ; 13-08-2021 o 12:10
young81 jest offline   Odpowiedź z Cytatem