View Single Post
Stary 16-08-2021, 14:45   #4
kopson
ford::advanced

Imię: Tomasz
Model: Focus Mk3, Skoda Karoq, Opel Astra V
Silnik: 1.6 EB 150>182KM, 1.5 TSI 150KM, 1.4T 150KM
Rocznik: 2014,2022,2019
Domyślnie Odp: Ocena 1.5 EB Titanium mały przebieg

Cytat:
Napisał Miczum.GTC Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z Pomorza mi trochę daleko jechać...
zawsze możesz skorzystać z usługi rzeczoznawcy na odległość.Z tego co wiem, kilka osób na forum przerabiało taki temat i byli oni całkiem zadowoleni z takiej usługi. Koszt wychodzi niezbyt duży, zwłaszcza gdy samemu się ma duży kawał drogi do pokonania, by obejrzeć samochód.

Bump: Mondek z tego ogłoszenia jest ładny i wart zainteresowania, jeśli opis okaże się prawdziwy. Ale jedna rzecz mi w nim przeszkadza: jest to wersja SEDAN, a nie liftback, więc dostęp do bagażnika gorszy, a tylna szyba nie ma wycieraczki. I być może z tego właśnie powodu do tej pory nikt go nie kupił.

No i silnik: 1.5EB niby wystarczający ale w praktyce może mu brakować trochę pary, bo auto jest duże i ciężkie. No chyba, że jeździsz spokojnie i nie oczekujesz od samochodu nadzwyczajnej dynamiki...

Jesli ci powyższe argumenty nie przeszkadzają, to kupuj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez kopson ; 16-08-2021 o 15:02
kopson jest offline   Odpowiedź z Cytatem