View Single Post
Stary 16-08-2021, 23:45   #8
Miczum.GTC
ford::beginner

Imię: Michał
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Ocena 1.5 EB Titanium mały przebieg

Dzięki @kopson za starania, doceniam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ten pierwszy Mondziak to już w takiej cenie, że mógłbym pewnie starać się myśleć o S-Maksie, który możliwościami przewozowymi bije każde Mondeo na głowę. Niestety nie mój budżet, staram się znaleźć coś do tych 75-76k max Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ten drugi widziałem, wydaje się niezły, tylko jak z tym automatem właśnie, trochę się tego obawiam, to byłby mój pierwszy automat i raczej opinie o jego pracy nie są zachwycające. Jeździłem testowo Insignią 1.5 165KM z AT6 i było ok ale tylko ok, no demon szybkości to to nie jest, przypuszczam, że ten z Mondeo podobnie.

EDIT: Tak sedan to może być w premium dla menago czy prezesa, ja potrzebuje czegoś praktycznego na wyjazdy z dzieciakami. U mnie w rodzinie ostatni sedan to był Fiat 125p jak byłem kilkuletnim szkrabem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Miczum.GTC ; 16-08-2021 o 23:48 Powód: żeby nie dublować postów
Miczum.GTC jest offline   Odpowiedź z Cytatem