View Single Post
Stary 26-08-2021, 06:17   #1237
young81
ford::advanced

Imię: Michał
Model: KUGA MK3 Vignale / Focus MK2FL
Silnik: 2.0 Ecoblue 190km AWD A8 / 1.8 TDCI 115KM
Rocznik: 2021/2010
Domyślnie Odp: Odbiór auta i spostrzeżenia eksploatacyjne

Cytat:
Napisał mskgs Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To 9 miesięcy czy rok? ;-) Bo to zasadnicza różnica. Nie wiem czy w Fordzie były takie przypadki - ja osobiście po 5 miesiącach zrezygnowałem z zamówienia Focusa w 2017, bo było ciągłe przekładanie produkcji. A ile bym czekał..? Nie wiadomo. Poza tym chociażby w Skodzie czy Kii - owszem były takie przypadki, i to parę lat temu w przypadku modeli Karoq czy Sportage.
jakbym nie wziął tego co przyjechało to czekałbym ponad rok i nie wiem czy bym się doczekał ......

Bump:
Cytat:
Napisał edarek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chciałem Was zapytać, czy ktoś rozszerzał gwarancję do 5.lat? Za drobną opłatą, coś koło 2 tys. po rabacie, zaproponowali mi coś takiego. Warto w to się pchać? Podejrzewam, że i auto casco w tym przypadku też będzie obowiązkowe.
ponegocjuj to dostaniesz 5 lat w standardzie , ja tak zrobiłem w warunkach gwarancji mam wpisane ze koszt takiego pakietu to 3tys...

Ostatnio edytowane przez young81 ; 26-08-2021 o 06:22
young81 jest offline   Odpowiedź z Cytatem