Mam nową 3GT
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tam jest miejsca więcej jak w 5 bo jest na jej platformie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. porównywalnie miejsca jak w Superbie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale już ich nie ma, wziąłem jedną z ostatnich sztuk, fotka w linku poniżej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sprzedawca mówił, że jedna z najładniejszych jakie sprzedał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...df&oe=614C25FA
Bump:
Cytat:
|
Ja właśnie tłukę wszystkie artykuły, filmiki, opinie itd o 3. W sumie teraz kwestia wyboru silnika została tak żeby się w sensownych pieniądzach zmieścić.
|
czyli po opiniach decyzja na TAK ? co jeszcze brałeś pod uwagę i czemu odpadło ?