View Single Post
Stary 26-08-2021, 18:58   #7814
totek2
FCP member

Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał piotrek305 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam nową 3GT Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tam jest miejsca więcej jak w 5 bo jest na jej platformie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. porównywalnie miejsca jak w Superbie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale już ich nie ma, wziąłem jedną z ostatnich sztuk, fotka w linku poniżej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sprzedawca mówił, że jedna z najładniejszych jakie sprzedał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...df&oe=614C25FA

Bump:

czyli po opiniach decyzja na TAK ? co jeszcze brałeś pod uwagę i czemu odpadło ?

Ogólnie na tak, ale dopóki kluczyków w kieszeni nie będę miał to nie mogę wykluczyć ze no A5 się jakieś pojawi.