Tylko , że w 5-tce to niestety dalej wystający/ przyklejony tablet .. w dodatku przysłaniający szybę .. a potrafili wlepieać mandaty w Austrii za umieszczony telefon z nawigacją w niewłaściwym miejscu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... nie neguje grafiki inforozrywki bo jest w BMW zdecydowanie ładniejsza i nowocześniejsza , pomijając obrzydliwy prędkościomierz i obrotomierz natomiast będąc uczciwym to pół dekady dłużej zajęlo im w stusunku do forda " naumienie się " obsługi android auto , co było wyjątkowo żenujące jak zresztą palące się auto od egr , no ale zawsze można wrócić do wad typu fakura kratki wlotu powietrza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy czy obiektywnie w stosownej wersji pod kątem odbioru wnętrza ford nie ma podejścia do bmw i w środku czuć, że jest to premium
Bump:
Cytat:
|
Byłem w salonie po taką dla siebie-żeby to był odpowiednik mocowo-wyposażeniowo, mojego doposażonego titanium plus jakieś tam smaczki których nie mam w Mondeo ok 240 minus jakiś rabat.niestety nie zmieszczę się bo to i tak 210-220
|
I to nie jest zła cena .. jeśli spojrzysz na np. dobrze wyposażoną octavie w dieslu
Niestety czas dobrze wyposażonej klasy średniej za 125-150k bezpowrotnie minął i tyle teraz kosztuje kompakt