Cytat:
|
Ja musiałem 3 razy czytać ten tekst by zrozumieć co chciałeś nam przekazać, więc nie dziwię się koledze powyżej i wcale nie chodzi o Qashqai-a . Odnośnie fotela pasażera to jak znajdziesz bez problemu sterowany elektrycznie fotel z Mondeo wersji EU to przekładka nie powinna być trudna . Fotele elektryczne z Fusiona mają inaczej rozwiązane sterowanie wyłączaniem poduszki pasażera ,więc na to zwróć uwagę. Jak ktoś potrzebuje to mam pozostały fotel kierowcy ekektrycznie sterowany z Fusiona i manualny pasażera z Mondeo bo przekładkę robiłem na fotel kierowcy Mondeo z pamięcią i to co zostało oddam za darmo
|
Witam, może nie potrzebnie , przytoczyłem opis sterowania fotela,w Nissanie mojej, żony,ale chciałem nim tylko przekazać, że taki układ podłączenia fotela,ma faktyczne zastosowanie.
Nie mniej dzięki,za sugestie, człowiek całe życie się uczy,i tak głupi umiera.
Bardzo mnie zaciekawił opis ,wg czego mam się kierować kupnem fotela pasażera, myślałem, też by kupić od angola,fotel kierowcy.
Muszę poszukać, może znajdę gdzieś tanio z wystrzeloną poduszką, a resztę sobie przełorze ,z obecnego.
Tomek;-)