Cytat:
Nie miałem co prawda Mondeo, wiem, ze się świetnie prowadzi i jest dosyć dobrze wyciszony w Vignale, ale ostatecznie zamówiłem Superba Sportline 2.0 TSI 280 km 4x4 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
rozumiem co Tobą powodowało ..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tam są jakieś pakiety klejonych szyb itp. ?
jak to cenowo wyszło ?
co do głośności .. jeździłem jakimś 1.8 TSI to na autostradzie 140-160 w stosunku do vignale był potwornie głośny, nie dało się rozmawiać z pasażerem z tyłu
Bump:
Cytat:
|
A ja myślałem o przejściu w przyszłości na V60... ech...
|
pod kątem przestronności licząc od najciaśniejszych Gulia, S/V60 , 3-ka
w BMW jest najwięcej miejsca , nie wiem ile masz wzrostu ale w każdym dla chłopa do 185 będzie wygodnie , najgorsza jakość wykończenia w Alfie ( dopiero wersja z obszytą deską jakoś zaczynają wyglądać, ale to i tak dalej przepaść do Volvo czy BMW)
patrząc na S/V60 a 3-ke kupiłbym 3-kie ( pomijając przestronności a 3-ce nie jest tam wcale źle ( z bagażnikiem w każdym sedanie musi się pogodzić ale dochodzi jeszcze na duży plus ZF + silniki )