Temat: [Focus 2011-2014] wymiana szyby czołowej
View Single Post
Stary 15-09-2021, 11:39   #76
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: wymiana szyby czołowej

Cytat:
Napisał blablawla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...mam MK4 z kompletem systemów...
Przykład dokładnie jak z tymi "francuzami"... Focus MK4 NIE MA LIDARU. A lidar to zupełnie co innego niż "kamera"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zaraz się zaczną wpisy typu "co prawda nie wymieniałem szyby tylko wtryski, ale musiałem je kodować"... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Koledzy - trochę zastanowienia się co i po co chce się napisać...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

BTW - wyraźnie też napisałem, że jeżeli jest kamera "od wszystkich systemów" i jest poprawnie założona to na 80% nie trzeba jej kalibrować... A jeżeli trafiła w te "20% co trzeba" - to operację można wykonać za ok 1/3 podanej kwoty na FV u kogoś, kto potrafi i ma "normalne" ceny...

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 15-09-2021 o 11:44
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem