Siemka! Mam plan kupić
Forda do 20 tysięcy jednak nie wiem już jakiego szukać dlatego zwracam się do was z prośbą o nakierowanie mnie na odpowiedni model który warto będzie zakupić. Na pewno
zależy mi na tym aby auto nie było 20 letnie, im młodsze tym raczej lepiej. Nie potrzebuję szatana któy do setki ma 4 sekundy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. silnik benzynowy, wolę coś oszczędniejszego na tyle mocnego aby bez problemu wyprzedzać i nie jeździć jak typowy dziadek. Z wyposażenia to na pewno
klima, tempomat, elektryczne lustra i szyby, nie wymagam grzanych foteli ale jak są to wiadomo super. Jeśli są polecane
skrzynie automatyczne w fordach to też fajnie ale
manual też jak najbardziej,
bez dwumasy bez tysiąca sond lambda i innych pierdółek które uprzykrzają jazdę i oczyszczają regularnie portfel.
Hatchback, 5 drzwi. Wiadomo każdy by chciał auto które w ogóle się nie psuje lecz zdaję sobie sprawę że to mit, jednak wiem że są auta które nie sprawiają problemów i u mechanika bywa się głównie na wymianie klocków i olejów, a reszta to kwestia dbania. Proszę o pomoc i dziękuję.