Cytat:
|
...trzeba się naprawdę sporo pobawić.
|
@
Alfred90
"Zakład blacharski - wstawianie ćwiartek, szpachlowanie, montaż Sync3"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Uchwyty od ekranu Sync do S-maxa mają wkręty z łbem trójkątnym, więc w oryginalnym ekranie są stosowne wytłoczenia. W ekranie Sync3 od Kugi czy jakiegokolwiek innego auta owych wytłoczeń
nie ma - a więc uchwyty mają tendencję do "kolebania się" na śrubie...
Na dole ekranu Sync3 jest taśma sygnałowa od dotyku. W Ekranie od Sync2 jest ona w innym miejscu niż w ekranie od Sync3. Uchwyt dolny od Sync3 ma wyprofilowanie na tę taśmę we właściwym miejscu, uchwyt od Sync2 ma w innym - niewłaściwym dla ekranu SYnc3.
Generalnie - wszystko można "wyklepać" i "poskręcać śrubami"...
Wyglądać będzie - jak będzie...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Widziałem nawet gorsze wynalazki - "znany fachowiec" od Sync3 swego czasu ekran od Kugi "chwycił trytytkami" w S-maxie (pisałem o tym parę lat temu...).
Właściciel S-maxa - jak mu to pokazałem - "był wprost w euforii nad profesjonalizmem tego montażu"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.