Cytat:
|
...Jeśli ktoś na trochę oleju w głowie to można zrobić przymiar aby za każdym razem nie szukać miejsca do wiercenia.... ucho do lekkiego podgiecia, nowe śruby. Mało kto zauważy różnice trzymając to w ręku a po montażu jest to niemozliwe.
|
Twój cyrk - Twoje małpy...
Mnie tam nic do tego. Nikomu nie doradzam i nie odradzam...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam taką prostą zasadę, że "w moim cyrku NIE MA MAŁP".
Możesz sobie opisywać barwnie co jeszcze można "przewiercić, nagwintować, wyciąć nożykiem (ze stosownym szablonem oczywiście...)" - a mnie to i tak zupełnie NIE RUSZA. Nie prowadzę warsztatu, jestem na emeryturze
(o dziwo - w całkiem godziwej wysokości...) i mogę sobie wybierać co chcę zrobić a co jest poniżej mojego profesjonalizmu.
Każdy ewentualny klient słyszy ode mnie zawsze, że "ja takiej (o jaką w danym przypadku chodzi...) "rzeźby" nie robię, ale są tacy co robią - można sobie ich znaleźć".
W ostatecznym rozrachunku to do klienta zawsze należy wybór czy mieć "rzeźbę" czy rozwiązanie fabryczne... Auta o których rozmawiamy nie kosztują "5 tysi" a usługi tu omawiane to raczej obszar "zachciewajek"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Są tacy co nie mają zachciewajek, są tacy co rozumieją, że "zachciewajki kosztują" i są tacy co koniecznie "chcą, ale Panie jak najtaniej"...
Każdy z nich musi znaleźć swego "zbawcę"...
Sukcesów więc życzę!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.