skończcie już te przepychanki słowne bo robi się nieprzyjemnie. Chcecie się kłócić to się zaproście na wzajem na messengera
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja osobiście czułem jakiś niedosyt po przejście z MK4 na MK5. Głównie chodzi mi o wnętrze. Jak kiedyś pierwszy raz wsiadłem do MK4 to szczękę zbierałem z podłogi. W MK5 nie było WOW co do wnętrza za to było z zewnątrz. Dziś wydaje mi się, że oczekiwałem od MK5 Bóg wie czego. Ten MK5 musiałby się stać premium żeby poczuć znaczącą różnicę a przecież tak być nie mogło. Ford to Ford. Tym niemniej nie uważam, że MK5 to mocny lift poprzednika. Wydaje mi się że część osób tak to odbiera ponieważ tylna część auta była bardzo podobna. Ja mojego MK5 wspominam bardzo dobrze i mam nadzieję, że mój kolega będzie cieszył się nim bardzo długo.
Bump:
Cytat:
|
Za każdym razem odczułem znaczącą poprawę komfortu
|
a nie jest trochę tak, że jak wchodzisz do nowego auta to zawsze będzie się odczuwało poprawę? Przecież przesiadamy się z używanego do nowego który jest "niewytłuczony" itp....zawsze czuje się tą nowość. Ciekaw jestem jak by było gdybyśmy mieli okazję teraz wsiąść do fabrycznie nowego MK4. Nie takiego, który 15 lat stał nie używany i ma zero przebiegu tylko takiego świeżo z taśmy produkcyjnej. Myślę, że są tacy którzy również poczuli by wyższy komfort
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.