View Single Post
Stary 22-09-2021, 13:59   #8031
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Woytas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
progres pod kątem diesla ( wyciszenia , kultury pracy ) w MK5 był olbrzymi
pod tym względem był postęp na pewno.

Bump:
Cytat:
Napisał Woytas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i o ile w niższych wersjach wyposażenia typu titanium bez ANC , wygłuszeń czy klejonych szyb nie jest źle to ten plastik mimo wszystko straszy
ja w titanium miałem ANC i klejone szybyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co do plastiku, owszem nie był on górnych lotów. Jednak Vignale poza deską w skórze to jakoś specjalnie mnie nie ujął. Boki podłokietników (w okolicach sterowania szybami) były tak samo chamskie jak w TREND. Vignale ma też wyczuwalnie inną (lepszą) skórę. Zresztą bardzo poważnie rozważałem takiego Vignale z końca produkcji. Mimo niektórych negatywnych opinii tutaj uważam, że MK5 był dobrym autem. Jedynie co to wizualnie lepiej we wnętrzu pasował mi MK4. Wyglądał bardziej bogato. Ale to oczywiście moja subiektywna ocena. Nie mam zamiaru się o to wykłócaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem