Odp: Wypadanie zapłonu 3 cylinder
Zrobilem trasę prawie 3 tys km, samochód raz jedzie normalnie a raz przerywa czasem jak odpalę to czuć że chodzi na 3 gary a czasem normalnie i dodatkowo wywalił nowy błąd
P061A:00-28 działanie wewnętrzne modułu sterującego momentem obrotowym. Dodam że na pokrywie od silnika miałem ślady łap kuny oraz sierść ale za cholerę nie wiem czy to ma jakiś związek, świece i cewka zostały zmienione przed trasa, ale był moment że wywaliło znów wypadanie na 3 cylindrze
Bump: Zrobilem trasę prawie 3 tys km, samochód raz jedzie normalnie a raz przerywa czasem jak odpalę to czuć że chodzi na 3 gary a czasem normalnie i dodatkowo wywalił nowy błąd
P061A:00-28 działanie wewnętrzne modułu sterującego momentem obrotowym. Dodam że na pokrywie od silnika miałem ślady łap kuny oraz sierść ale za cholerę nie wiem czy to ma jakiś związek, świece i cewka zostały zmienione przed trasa, ale był moment że wywaliło znów wypadanie na 3 cylindrze
Bump: Edit, na trasie 1500km ubyło płynu bylo minimum a po trasie spadło do poziomu najniższego wężyka
|