View Single Post
Stary 27-09-2021, 00:16   #8057
Matych
ford::expert

Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał pitekantrop Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wszystkie. Najwyraźniej wydech jest spieprzony.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pieprzem

Cytat:
Napisał mond007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Albo od wieloletniej jazdy klekotami mam słuch przytępiony bo nie słyszę dudnienia, albo Kolega ma wyjątkowo wrażliwy zmysł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Kolega ma raczej wyjątkowy umysł.

Cytat:
Napisał Woytas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no to mamy już 3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... na marginesie kolega @pitekantrop cała flota w firmie i jak tak strasznie "buczą" to nikt nie wpadł na ten magiczny pomysł , żeby pojechać do serwisu ... ?
Jeśli nawet, to pewnie nie ma serwisu forda w którym ktoś by zrozumiał o co chodzi kosmitom ,z tego typu zgłoszeniami.

Cytat:
Napisał foni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem coraz bardziej przekonany, że kolega Was wozi po przepastnych równinach swojego poczucia humoru i bawi się przy tym doskonale. Wolę nie myśleć, że może być inaczej. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Też tak tak myślałem, dopóki nie poczytałem tej radosnej twórczości na przestrzeni lat.

Cytat:
Napisał pitekantrop Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Próbowałeś? Ile warstw wystarczy?
Jak widzisz wszyscy wokół się zmówili.To spisek loży szyderców.Wybacz im że drą łacha z ciebie, oni rzadko mają do czynienia z parodią i bajkami tego typu.
Matych jest offline   Odpowiedź z Cytatem