Cytat:
|
Wszystkie. Najwyraźniej wydech jest spieprzony.
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pieprzem
Cytat:
Albo od wieloletniej jazdy klekotami mam słuch przytępiony bo nie słyszę dudnienia, albo Kolega ma wyjątkowo wrażliwy zmysł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
|
Kolega ma raczej wyjątkowy umysł.
Cytat:
no to mamy już 3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... na marginesie kolega
@ pitekantrop
cała flota w firmie i jak tak strasznie "buczą" to nikt nie wpadł na ten magiczny pomysł , żeby pojechać do serwisu ... ?
|
Jeśli nawet, to pewnie nie ma serwisu forda w którym ktoś by zrozumiał o co chodzi kosmitom ,z tego typu zgłoszeniami.
Cytat:
Jestem coraz bardziej przekonany, że kolega Was wozi po przepastnych równinach swojego poczucia humoru i bawi się przy tym doskonale. Wolę nie myśleć, że może być inaczej. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Też tak tak myślałem, dopóki nie poczytałem tej radosnej twórczości na przestrzeni lat.
Cytat:
|
Próbowałeś? Ile warstw wystarczy?
|
Jak widzisz wszyscy wokół się zmówili.To spisek loży szyderców.Wybacz im że drą łacha z ciebie, oni rzadko mają do czynienia z parodią i bajkami tego typu.