Cytat:
|
Kazda z tych modyfikacji to prucie auta, dodatkowo przygotowanie się na kompletny brak wiązek w aucie, albo "tylko" brak modułów i mocowań.
Jak ma to zrobić ktoś za Ciebie to licz się z konkretną marżą na częściach.
Robotę i tak trzeba policzyć, a na koniec jeszcze kodowanie.
To nie jest temat na popołudnie u kogoś pod domem na Jarotach, czy Zatorzu.
|
Wiem kolego, jak to wygląda z tym dokładaniem liczę się z pruciem auta i kosztami z tym związanymi ale mam na to budżet tylko potrzebuję kogoś kto mi to zrobi.
Bump:
Cytat:
|
Kazda z tych modyfikacji to prucie auta, dodatkowo przygotowanie się na kompletny brak wiązek w aucie, albo "tylko" brak modułów i mocowań.
Jak ma to zrobić ktoś za Ciebie to licz się z konkretną marżą na częściach.
Robotę i tak trzeba policzyć, a na koniec jeszcze kodowanie.
To nie jest temat na popołudnie u kogoś pod domem na Jarotach, czy Zatorzu.
|
Wiem kolego, jak to wygląda z tym dokładaniem liczę się z pruciem auta i kosztami z tym związanymi ale mam na to budżet tylko potrzebuję kogoś kto mi to zrobi.
Bump:
Cytat:
|
- kamera to dosyć prosty temat choć używek na allegro mało a popyt jest duży, wiązka w aucie jest.
- tempomat tutaj problem stwarza mocowanie radaru i zaluzja jeśli chcesz mieć jak ori. Znalazłem żaluzje za 1100zl i dolny grill za 500.... Można to rozwiązać na skróty czyli wycięcie dolnej żaluzji ale grill z zaslepką radzę wymienić.
- Bliss to szukanie lusterek w kolor, radary są dostępne ale bez mocowań które w Aso kosztują ok 300zl sztuka.
Reszta części dostępna uzywka i po części ASO, wiązki i przycisk tempomatu nowe w Aso przeważnie są tańsze niż używki z allegro.
Wszystko jest do zrobienia, jeśli masz chęci do szukania to można dużo zaoszczędzisz na częściach.
|
Pieniądze i chęci na szukanie są tylko potrzebuję kogoś kto będzie chciał się podjąć samego montażu. Rozmawiałem już wstępnie z firmą FordPlus no ale kawałek do nich mam i wolałbym bliżej jak będzie taka opcja.