View Single Post
Stary 29-09-2021, 13:27   #19
Carmelo
ford::amateur

Model: Focus mk3
Silnik: 1.5
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wypadanie zapłonu na pierwszym cylindrze i brak kompresji.

Cytat:
Napisał wasi69 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podjedz do ASO i zobacz z serwisantem w system ich.. jak byl faktycznie serwisowany powinno sie zgadzac wszystko z ksiazka.. daty, przeglady i przebiegi. Powiedza Ci bez problemu.
Bo troche dziwne ze przy 65k silnik odwalil cos takiego..
Jesli potwierdzi sie ze auto tyle faktycznie ma przebiegu to zainwestowalbym te 10 tys w nowy silnik z gwarancja i wszystkim majac praktycznie "nowe auto" bo przebieg 65 tys i czas 6 lat dla zawieszenia itd jest znikomy wg mnie..
Sprawdzałem to, mam wyciągi z systemu forda i jest wszystko potwierdzone.

Cytat:
Napisał wasi69 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jesli nie mialbym takiego wyboru to porozmawialbym z jednym z kolegow na forum ktory bawi sie w swapy silnikow i odkupil od niego 2.0EB z Focusa ST z usluga montazu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dla kazdego cos dobrego
Myślałem o tym, zwłaszcza, że wizualnie z zewnątrz i w środku samochód jest zrobiony na ST, fotele, kierownica, zderzaki, większe koła, obniżony lekko... Pamiętasz który to kolega z forum się tym zajmuje? Z chęcią bym coś więcej się dowiedział o możliwości takiego SWAPa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Carmelo jest offline   Odpowiedź z Cytatem