Temat: [Focus 2011-2014] Demolka silnika 1.0 po 150 kkm
View Single Post
Stary 01-10-2021, 12:18   #40
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Demolka silnika 1.0 po 150 tkm

Cytat:
Napisał Fulara Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i tylko o to mi chodzi, bo mnie krew zalewa, jak od człowieka w pracy się wymaga, a koncern leje na ludzi
Takie pytanie. ale wiesz ze tak jest we wszystkich dziedzinach gospodarki? nie tylko w motoryzacji?
Ja wiem ze jesteśmy na forum Forda ale odnoszę wrażenie że starasz się wszystkim otworzyć oczy na to jak działa dzisiaj świat ale jest to tam bardzo "na siłę".
Co poniektórzy może zrozumieją ale problem jest taki że tak świat "stacza" się z roku na rok.
Czy to w kwestii auta czy innych produktów czy również usług.
Jak dobrze napisał tutaj kolega @hindus , to nie jest tak że my nie jestesmy tego świadomi ale walka jest przesadzona z góry jako zakończona porażka a nawet jak cos wywalczysz dla siebie, to nie zatrzymasz całego świata.
Walka z całym światem żeby ten świat był lepszy jest bardzo fajnym krokiem do poważnej depresji.
I tu niestety wiem o czym mówię.

A film Idiokracja jest niestety moim zdaniem przepowiednia o ile wcześniej nie wybijemy siebie i całej tej planety w trzeciej najważniejsze wojnie globalnej.
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem