Odp: podczas hamowania z prędkości powyżej 100km/h słyszałem huk dochodzący z nadkoli
u mnie po 35 tys tarcze były do wymiany huczenie przy hamowaniu za namową kolwgi z serwisu założyłwm tarcze i klocki sportowe i 50 tys na nich zrobione a jezdze agresywnie wszystko ok
tarcze w mk4 i mk5 to pomyłka mym zdaniem nie warto walczyc nic nie ugrasz na gwarancji a z drugiej strony czy warto walczyc nerwy psuc o pare złotych
a tak z innej beczki to kolego KUBU 11 mym zdaniem nic już nie ugrasz na gwarancji mam kolegów w ASO i wiem ja sie traktuje klientów którzy są mądrzejsi od doradców
Dodan jeszcze mam BMW G30 3,0 I Tam tarcze przednie wytrzymują 26 tys km po niecałym roku od wymiany koszt 4500 reklamacja i serwis stwierdza tarcze przegrzane tył wytrzymał 35 tys km
BYŁO- SCORPIO MK1 2,9 PB - CZARNE /MONDEO MK1 2,0+LPG - SREBRNE /FOCUS MK1 1,8 PB+LPG - BORDOWY /MONDEO MK3 2,0 TDCI - CZARNY / MONDEO MK4 2,2 TDCI TITANIUM S - SZARY /JEST MONDEO MK4 TITANIUM S - BIAŁY / JEST MONDEO MK5........ - CZARNY
Ostatnio edytowane przez mondeo70235 ; 07-10-2021 o 21:30
|