Cytat:
W moim przypadku raczej opony, nie chce mi się szarpać samemu z kołami a mam zaufany serwis wymiany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., poza tym przez te 5-8 lat i tak mi się nie zwróci koszt drugiego kompletu...
A jeździ ktoś z Was na wielosezonowych oponach? Warto?
|
Raz pojechałem wymienić opony i naciągacz skroił mnie 200zł za tą usługę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przy okazji całe felgi upaćkane tym tłustym preparatem, dodatkowo musiałem pilnować gościa, bo podłoże pod nowe odważniki chciał czyścić szczotką drucianą a stare odrywał jakimś przecinakiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. powiedziałem, że nigdy więcej i kupiłem alu 18". Rocznie wymiana 2x po 150zł więc przez 6lat masz 1,8tys zł więc tyle co felgi. Kupiłem i mam spokój bo nie muszę pilnować aby ich nikt nie zniszczył przy wymianie opon
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli masz kogoś kto robi to starannie i za półdarmo to ok.