Witam, trochę już nieświeży ten kotlet ale odgrzeję
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mianowicie klima hulała dobrze przez lato, mam wrażenie, że dopiero gdy dałem do serwisu końcem sierpnia w celu uzupełnienia zaczęła świrować. Zauważyłem to dopiero po kilku dniach podczas dłuższej trasy w upalne dni, z kratek przez ok. 10 sek. leciało zimne powietrze a pół min może dłużej cieplejsze i tak w kółko, działo się to zarówno na autostradzie jak i w mieście/korku. Teraz przy temp. zew. rzędu 10 C i ustawieniu na Low dzieje się podobnie. Po odpaleniu auta na zimnym silniku sprężarka działa parę min. ciągle, potem zaczyna pracować jak na filmiku w linku. Dodam, że wentylator od początku kręci na wyższych obrotach ale tylko z załączoną klimatyzacją.
https://www.youtube.com/watch?v=E4x_i8oiKcI
Zanim udam się do serwisu powiedzcie o czym mogą świadczyć te objawy? Za dużo nabitego czynnika, usterka czujnika, zawalona chłodnica? A może problem z tą słynną podkładką jak w MKIII
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.?