View Single Post
Stary 11-10-2021, 22:09   #8
Wolfinio
ford::amateur

Imię: Grzegorz
Model: Mk4
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Mondeo MK4 używane w salonie.

Cytat:
Napisał langolier Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
skąd znasz ten przebieg w 2017 ?
Jak w 3/4 lata tyle przejeździł to głównie autostradami, nie ma siły. Czy tak jak do czego jest stworzony.
A że teraz w kolejne 3/4 lata "tylko" 50kkm... ja bym rozważał go jednak. Co do kontroli po VIN: 50zł to problem przy tej kwocie jaką chcesz wydać ? ja sprawdzam przy autach za 8-9 tys. dla córki...
Oczywiście że nie jest. Jutro planuje najpierw tam zadzwonić i wyciągnąć jeszcze parę szczegółowych informacji. A potem właśnie wykonać sprawdzenie. Liczyłem poprostu na to że dostanę tu jakieś konkretne odpowiedzi o szczegółach których laik może nie zauważyć w porównaniu do użytkowników na tym forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo co ja tam mogę wiedzieć.o MK4 nigdy go nie mając. Że 2.0 TDCi to jeden z lepszych silników. I tyle co jeszcze na YT zobaczę na różnych kanałach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Wolfinio ; 11-10-2021 o 22:17
Wolfinio jest offline   Odpowiedź z Cytatem