Udało się dokonać podwyższenia wyposażenia mojego S-Max'a
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Najbardziej boli zakup włącznika na deskę rozdzielczą za 320 zł ;/
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wyłącznik poduszki do schowka kupiłem z częścią AV1T-14B268-AB i pasuje idealnie.
Programowanie dokonałem dokładnie tak jak wyżej na filmie od mondeo mk4.
Ważne jest że jeśli macie schowek klimatyzowany to wystarczy go odkręcić, ale nie trzeba wyjmować. Wystarczy wysunąć jego prawą stronę i zobaczycie tam w bok schowka wpiętą wtyczkę. Wypinacie ją i wpinacie w zakupiony wyłącznik i śmiga