Cytat:
vin jest błędny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
30zł w piach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie no żartuje, napisałem wiadomośc do własciciela o prawidłowy VIN zobaczymy co napisze.
Zmieniłem też nazwe tematu bo coś czuje że moje poszukiwania będą troche dłuższe jednak
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w zwiazku z tym prosze was o pomoc w każdym wzgledzie, a jak bedziecie kiedys w Zielonej Górze odwdziecze sie napewno tylko dajcie znać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Panowie poraz ostatni dzisiaj prosze o rade.
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-m...tml#12a6dd6af3
5 lat w kraju. autobaza przyjemnie poinformowała mnie że żadnych historycznych rzeczy nie ma którymi powinienem sie martwić. Do ustalenia od wlasciciela tylko mam co było przy aucie robione ponieważ w opisie nie ma nic na ten temat, a to już chyba czas paska rozrządu będzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poprosze o pomoc ostatni raz dzisiaj
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam
@
slawek-kali
@
langolier