View Single Post
Stary 12-10-2021, 21:26   #15
Wolfinio
ford::amateur

Imię: Grzegorz
Model: Mk4
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Mondeo MK4 używane w salonie.

Cytat:
Napisał slawek-kali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
vin jest błędny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
30zł w piach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie no żartuje, napisałem wiadomośc do własciciela o prawidłowy VIN zobaczymy co napisze.

Zmieniłem też nazwe tematu bo coś czuje że moje poszukiwania będą troche dłuższe jednak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w zwiazku z tym prosze was o pomoc w każdym wzgledzie, a jak bedziecie kiedys w Zielonej Górze odwdziecze sie napewno tylko dajcie znać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: Panowie poraz ostatni dzisiaj prosze o rade.

https://www.otomoto.pl/oferta/ford-m...tml#12a6dd6af3

5 lat w kraju. autobaza przyjemnie poinformowała mnie że żadnych historycznych rzeczy nie ma którymi powinienem sie martwić. Do ustalenia od wlasciciela tylko mam co było przy aucie robione ponieważ w opisie nie ma nic na ten temat, a to już chyba czas paska rozrządu będzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poprosze o pomoc ostatni raz dzisiaj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam

@slawek-kali @langolier

Ostatnio edytowane przez Wolfinio ; 12-10-2021 o 22:06
Wolfinio jest offline   Odpowiedź z Cytatem