Wiesz tu raczej nie chodzi o jakieś wygórowane oczekiwania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. najzwyczajniej w świecie chciałbym poprostu znaleźć w miarę dobry egzemplarz. Rozumiem że przy zakupie zawsze jakieś 10% ceny powinno się doliczać na ewentualny wkład w auto. Kiedyś jak kupowałem swoją mazdę to tak samo przeglądałem wiele ofert. Porównywałem je i sprawdzałem z różnymi opiniami innych użytkowników. Aż wkoncu 8 która widziałem na żywo została naszym autem. I owszem może zrobiłem wtedy i trochę kilometrów za nią i poświęciłem kilka dni żeby ją znaleźć. Ale ani razu przez ten czas co jest w rodzinie mnie nie zawiodła i nie była z nią żadnych kłopotów. Tak samo chciałbym żeby było tutaj
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dlatego jestem w stanie poświęcić ta odległość i dzień żeby znaleźć Mondeo przynajmniej z miarę pewna historia i przebiegiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.