View Single Post
Stary 23-10-2021, 22:42   #653
Bonifacy88
ford::amateur

Model: Mk5
Silnik: 2.0
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Modyfikacje dołożenie Kamery Cofania

Cytat:
Napisał sabaciontko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@Bonifacy88 Misia kolorowego to poszukaj we własnym gronie znajomych. Po co opisujesz swoje perypetie z szukania brakujących przewodów w TWOIM samochodzie? Twoje wypowiedzi nic nowego nie wnoszą do tematu.
W sumie twoje wypowiedzi tym bardziej nic nie wnoszą a są bardziej nie trafione i chybione no ale ok. Po co opisuję a może dla tego że ktoś będzie miał podobny problem i z chęcią bym mu pomógł?.

Bump:
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ZADZIWIAJĄCE... Jednak się Koledze udało???
A miało być tak "łatwo i przyjemnie"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To my mieliśmy to zlokalizować i "podać na tacy"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylko , że źle Kolega trafił bo najwyraźniej nie tylko mnie ale i reszcie Kolegów SZKLANE KULE "mgłą zaszły" i "za cholerę" nie było widać która wtyczka w Kolegi aucie "jest trefna/bruździ"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może następnym razem będzie łatwiej - a nuż szklane kule nie odmówią kooporecji?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to nie rozumiem sensu forum. Skoro ma to służyć pomocy i ewentualnej wymianie spostrzeżeń a próba ewentualnej prośby o pomoc kończy się na wzajemnym wypisywaniu głupot jakimi jest brak odpowiedzi na zadane pytanie to pozostawiam to bez komentarza. Czy miało być łatwo i przyjemnie tak mogło być wystarczyło nie odpisywać na zadane pytanie na forum i tyle a nie napinanie się i wyzywanie od leni. Na szczęście są na tym forum " osoby" dla których nie było problemu odpisanie na wiadomość rzeczowo i konkretnie albo zadanie pytania i dziękuję im za to bo mi pomogli. Pisanie że moje wypowiedzi nie mają sensu są trafione bo odpisując na wasze głupoty i przekomarzanie się faktycznie zbliża mnie do waszego poziomu. Ja rozumiem iż anonimowość internetu na to pozwala a w prawdziwym życiu jest inaczej. Czy poszedłem na lenia moim zdaniem nie, bo jak napisałem wystarczyło napisać poszukaj w takim a takim programie i pyk sprawa zakończona. Jeżeli ktoś ma problem ze zlokalizowaniem danego łączą w kamienie chętnie służę pomocą, dla mnie nie ma problemu odpisanie.
Szklana kula ? Nie rozumiem a to teraz tak się naprawią, modyfikuje auta?. A może problem leży w chytrości osób i odbieraniu tzw. chleba jak kiedyś parę razy ktoś dobrze to ujął. Nie wiem ale.... Cóż szkoda nerwów życzę wszystkiego dobrego niech wam szklane kule dobrze działają 🤣

Ostatnio edytowane przez Bonifacy88 ; 23-10-2021 o 22:56
Bonifacy88 jest offline   Odpowiedź z Cytatem