@
mastodont
Też powoli się rozglądam, ale za Mk5 i faktycznie jest tak sobie słabo. Superbem 2018 r przejechałem się ostatnio / około 300 km/ . Fotele , ostatnio tak mi się siedziało w kościelnej ławce, wygląd liczników i tak ogólnie w środku wrażenie gabinetu stomatologicznego, lampy ino xenon + ledy. Passat to samo jeśli chodzi o wnętrze. Z Passatem jest o tyle gorzej, że jest jakoś dziwnie wyposażany. Sporo wodotrysków , a zwykłego Blis ze świecą szukać . Gdzieś na horyzoncie jest szansa na ponownie Mondeo tyle że nowsze i bardziej doposazone , ale to mało pewne / kwestia sprzedającego i spraw podatkowych / i miotam się jak Żyd po pustym sklepie. Jakieś tam BMW , AUDI, Merce wykluczam bo chcąc gabaryty porównywalne z Mondeo , trzeba sporo kasy wywalić, za i starsze i niekoniecznie dobrze wyposażone auta, nie wspominając o kosztach serwisowania . Oczywiście mówię o autach tak powiedzmy 2017-2019 r. Jest jedno auto / znaczy model nie egzemplarz / którym się interesuję i zobaczymy co przyniesie najbliższe kilkanaście dni
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na mojego kupiec już czeka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.