Temat: [Fiesta 2012-2017] Programowanie kluczyka
View Single Post
Stary 28-10-2021, 17:53   #60
Rubinaz
ford::amateur

Imię: Paula
Model: Ford Fiesta MK7
Silnik: 1.25 82KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Kodowanie kluczyka/pilota

Kluczyk zadziałał, a problem był wręcz śmieszny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. trzeba było oczyścić w środku wszystkie styki i łączenia, kluczyk zadziałał bez kodowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekaw jestem ile razy jeszcze trzeba będzie napisać na forum, że PO WYMIANIE BATERII NIE TRZEBA KLUCZYKA PROGRAMOWAĆ!!!!!!!

Jeśli kluczyk po wymianie nie działa, to najczęstszą przyczyną jest ODROTNIE ZAŁOŻONA BATERIA!!!

Jeśli bateria jest dobra i dobrze założona, to KLUCZYK SIE PO PROSTU POSUŁ.
Jak widać wyżej nie tylko ja miałam taką sytuację, dodatkowo u innych programowanie rozwiązywało problem, i jak coś się PSUJE to się to NAPRAWIA a nie kończy temat. Niewiele Pan wniósł do tej rozmowy, czasami lepiej nic nie pisać, niż pisać drukowanymi literami i wykrzyknikami coś, co nic nikomu nie da.

Dla osób szukających rad polecam przeczyścić suchym patyczkiem kosmetycznym wszystkie styki i łączenia, u mnie akurat to pomogło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Rubinaz ; 28-10-2021 o 18:16
Rubinaz jest offline   Odpowiedź z Cytatem