Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 30-10-2021, 19:21   #2691
fikol95
ford::amateur

Imię: Jakub
Model: Mondeo
Silnik: DW10C 163PS
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

Witam, posiadam radyjko z androidem 4gb RAM/ 32GB ROM MTCE_LM RK3368 i mam problem z brakiem wyswietlania informacji radiowej na liczniku. Na forscanie w module ipc wali błędem utraty łączności z radiem, aczkolwiek sterowanie z kierownicy działa, funkcja ściemniania przy wlaczonych swiatlach. Wgralem mod Hal9k i ku mojemu zdziwieniu pokazuje cyfrową prędkosc na wygaszaczu.
Radyjko NO-NAME, na prawde nie mam pojecia co to za firma, na pudełku jest napisane CAR MULTIMEDIA SYSTEM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z tego co czytałem się na forum, do prawidłowej współpracy radia z CANem potrzebny jest decoder, jednak niektóre z droższych mają wbudowane. Poniżej zdjęcia

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mondeo 2010 - Międzylift z licznikiem AM2T

Ostatnio edytowane przez fikol95 ; 30-10-2021 o 19:24
fikol95 jest offline   Odpowiedź z Cytatem