Witam, posiadam radyjko z androidem 4gb RAM/ 32GB ROM MTCE_LM RK3368 i mam problem z brakiem wyswietlania informacji radiowej na liczniku. Na forscanie w module ipc wali błędem utraty łączności z radiem, aczkolwiek sterowanie z kierownicy działa, funkcja ściemniania przy wlaczonych swiatlach. Wgralem mod Hal9k i ku mojemu zdziwieniu pokazuje cyfrową prędkosc na wygaszaczu.
Radyjko NO-NAME, na prawde nie mam pojecia co to za firma, na pudełku jest napisane CAR MULTIMEDIA SYSTEM
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z tego co czytałem się na forum, do prawidłowej współpracy radia z CANem potrzebny jest decoder, jednak niektóre z droższych mają wbudowane. Poniżej zdjęcia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mondeo 2010 - Międzylift z licznikiem AM2T