O proszę.
@
sabaciontko
bardzo Ci dziękuję.
Wiszę Ci piwo jak nie dwa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście wielkie podziękowania i dla
@
wasi69
jak i
@
cezarg1410
którzy na bieżąco mi wysyłają prywatne wiadomości wiedząc że ja wciąż walczę z ACC dla siebie (tyle lat już minęło a tak blisko zakończenia projektu)
(jeśli pominąłem kogokolwiek kto czynnie mi pomaga to bardzo przepraszam)
@
sabaciontko
- no widzisz.
Ostatnio (z rok temu) właśnie jak pisałem na temat że radarów od Volvo to zatrzęsienie na ebayu i nawet raz zamówiłem (ten sam numer części)
to tedi_k mnie przystopował że to nie do zrobienia bo działają na innym sofcie.
U ruskich na forum widziałem wpis że ktoś wgrał soft od Focusa ale nigdzie nie znalazłem żadnych dodatkowych informacji z jakich plików czy bootloaderów korzystać.
Informacje od Ciebie są bardzo pomocne i z pewnością pomogą dla wielu innych.
Ja z racji że już mam radar, to pozostało mi teraz tylko znaleźć kogoś kto mi zrobi uchwyt.
Wielkie dzięki za cadowski plik!!!
edit: wysłałem projekt do firmy i czekam na wycenę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stal nierdzewna, średnia jakość wydruku powinna wystarczyć
Nie musi się błyszczeć na krawędziach.
W planach miałem wykorzystać zwykłe stalowe płaskowniki więc wydruk i tak będzie lepszy niż moja wstępna samoróbka.
edit2: Wracamy do samoróbki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Obstawiam że wychodzi tutaj moja kompletna niewiedza gdzie się takie rzeczy zamawia, z czego i jak tego poszukać.
Wycena tej małej części przekracza wartość niektórych samochodów.
W tej cenie to wystarczy dorzucić trochę groszy i można radar z uchwytem kupić w sklepie Fordowskim ASO.