Temat: [Mondeo 2014- ] Cieknie spod pompy CR
View Single Post
Stary 07-11-2021, 12:51   #77
Matych
ford::expert

Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Cieknie spod pompy CR

Cytat:
Napisał Musti7777 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Naprawa była z dodatkowej gwarancji Ford Protect i wg Forda to umowa cywilnoprawna nie gwarancja. Z racji, że dodatkowa gwarancja minęła nie biorą odpowiedzialności za swoją naprawę.

To skieruj do nich prawnika, to zapłacą jeszcze za jego usługi-ludzie co się z wami dzieje nie potraficie korzystać z prostych praw was dotyczących

Co mogło się stać, że nie działa asystent pasa ruchu, znaki drogowe i automatyczne światła drogowe?
Teoretycznie nie ma to związku z naprawą.

Cytat:
Napisał Kaca20 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mi po robocie napędu pompy w aso też nie działała elektryka.. Np el. Klapa i hak. Pogrzebałem w bezpiecznikach i zaczęło działać. A aso Forda to Diady.. Szczególnie Multexim Katowice. Mi 2 razy robili i jakbym sam im nie powiedział co to by nic nie zrobili bo twierdzili ze wszystko w normie.. A skąd wiesz że tylko z pompy leje?
Jak wyżej klapa,czy hak nie ma nic do tego.
Matych jest offline   Odpowiedź z Cytatem