Kto wie w czym rzecz?
Panowie, nie jestem tak biegły w ulepszaniu systemów SYNC 3 jak Wy pod kątem audio i stąd moje pytanie: co zrobić, żeby odtwarzacz wyświetlał okładki płyt podczas odtwarzania muzyki ze sprzętu Apple (głównie iPhone`a) po podłączeniu bluetooth? W części okładki wyświetla, w części nie i to niezależnie czy Gracenote jest włączony czy wyłączony.
Od nowa wgrałem do smartfona całą bibliotekę z moją muzyką, gdzie do każdego albumu, a nawet do każdego utworu wgrałem jpg-i z oryginalnymi okładkami albumów. Podczas odtwarzania playlisty mój Sync 3 raz wyświetla okładki, a raz jakieś okładki, których ja w swoich utworach, ani też w albumach nie mam. Załączam fotki z danych po ostatniej aktualizacji (we wcześniejszych aktualizacjach też tak było, dlatego całą bibliotekę moich utworów z okładkami zrobiłem od nowa).
Czy wiecie jak to wreszcie zmienić? co zrobić żeby system zaciągał moje okładki do każdego utworu, a nie tylko do części?
Czy może tu chodzić o np. rozdzielczość okładek, że np. jest różna? czy raczej coś jest nie tak z samym systemem? Czy lepiej włączyć Gracenote czy nie?
Z góry dzięki za pomoc!!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.