Temat: [S-MAX 2015- ] Brak świateł drogowych FDL
View Single Post
Stary 15-11-2021, 21:08   #12
Mlufa
ford::beginner

Imię: Damian
Model: S-Max MK2 150KM
Silnik: 2.0
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Led, drogowe nie działają

Cytat:
Napisał onson3644 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam,
a mam pytanie, gdzie kupiłeś lampę? Mam też ten komunikat ale dodatkowo w prawej lampie nie działa mi kierunek. Co prawda ja mam z 2017 ale to chyba to samo.

Dzisiaj mi przekładali lampy z lewej na prawą i ta dobra lampa po obu stronach działała. Podmieniali też moduły i oba sprawne - tzn na dobrej lampie oba działają na tej bez kierunku żadnych zmian.

Jestem umówiony na diagnozie w Germaz ZG i aktualizację softu - chyba HCM ale nie wiem czy warto i czy to wogóle może coś pomóc.
Pozdrawiam
Hejka, ten komunikat sygnalizuje awarię światełek, u Ciebie w postaci kierunkowskazu. Jak Djremo napisał, nie baw się w ASO, masz dziabniętą lampę na 99%. Szkoda wywalać dodatkową kasę, Ja lampę znalazłem za mniej niż 1k pln na Otomoto, szukałem specjalnie w swojej miejscowości, zadzwoniłem umówiłem się, że podjadę podłączę do auta i zobaczymy. Zadziałała i ją kupiłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mlufa jest offline   Odpowiedź z Cytatem