Cytat:
|
A, która marka ma krótkie terminy na pojazdy ?
|
Na wiele modeli konkternych z wielu marek wogule nie przyjmoja zamowien, ze wzgledu ze fabryki wstrzymuja produkcje, jak ktos mysli ze kupi teraz auto w 6 miesiecy to znaczy ze nie chodzil po salonach.
Zapraszam do salonow i napiszcie jakie auto z waszym kolorem i wyposazeniem itp dostacienie w mniej jak 6 miesiecy.
W 99% teraz to 6 miesiecy do roku teraz. - wszystkie marki.
W nissanie pisze do 6 miesiecy a jak chcesz kupic to juz ci sprzedawca powie od marca 2022 6 miesiecy czekania czyli razem 11 miesiecy, bo nissan zamyka produkcje na 5 miesiecy.
Pisze serio , dajcie namiary jakie auto i gdzie dostaniecie w swojej konfiguracji do 4 meisiecy .
Z forum superba skody
Swojego odebrałem w piątek 05.11.2021 (zamawiany był 12.11.2020).
Z forum Kia.
Ja zamawiałem 1 czerwca. Miał być do końca października. W zeszłym tygodniu dostałem informację że jest w planie produkcyjnym do końca listopada. Potem transport, koniec stycznia realny termin ...
.a ponoć półprzewodniki są dostępne w Azji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. IMO firmy olewają klienta East Europe (nie mówię o autach superluksusowych) - wolą sprzedać do US, Niemca itp., a ten sprzeda starego szrota do PL i biznes się kręci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W De kolega ma termin na bmw 11 miesiecy jak pisalem wczesniej i od razu sprzedawca powiedzial ze to 11 miesiecy nie na 100%.