Cytat:
|
U mnie demontaz zajal kilka chwil, najpierw dekor zdjalem doslownie 15 sek to zajelo, potem odlaczenie zarowek, najpierw oczywiście wyjalem xenony, potem dogiecie blaszki metalowej i halogen gladko do przodu wyszedl. Teraz to takie ladne są, że musze sie zabrac za reflektory bo zaczynają żółknąć i wygląda to lipnie.
|
U mnie również poszło gładko. Całość z posprzątaniem około 45 minut. z czego około 20 minut na pierwszy halogen i qwa jak to wyjąć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylko 2 patenty:
1. Obowiązkowo zdjąć ramke wokół halogenu, ponieważ w przedlifcie halogen wyhcodzi na zewnątrz. Ja osobiscie mam takie platikowe ściągacze do tapicerki kupione chyba na ali lub na alledrogo i jak ktoś wczesniej pisał podważać od strony tablicy rejestracyjnej...
2. Nie próbujcie na siłę ich wypychać do przodu ponieważ one od strony tablicy maja troche inny ślizg i tam muszą "zaskoczyć" czy jak tam zwał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. najwygodnie takich ruchem jakbyście otwierali drzwi patrz zdjęcie i pójdzie bezproblemowo.
polecam zobaczyć ślizgi/prowadnice na nowych halogenach jak ktoś wymienia to zobaczy o co chodzi.