Mam pewien problem, w sumie to nawet ciężko nazwać to problemem, ale dość mocno mnie to irytuje. Mianowicie chodzi mi o fabryczne oświetlenie w podsufitce, jak i w bagażniku. Jest ono dla mnie zbyt jasne i po prostu mnie oślepia. Wyłączam automatyczne oświetlenie przy otwieraniu drzwi, lecz gdy ktoś wsiada na miejsce pasażera to w aucie jest zbyt ciemno i samo oświetlenie nastrojowe w nogach nie wystarcza. Chciałbym zmienić fabryczne mocne białe światło na jakieś niebieskie, łagodne dla oka, które by zresztą pasowało kolorystycznie do oświetlenia przycisków radia itd. Moje pytanie brzmi: Czy zmienial ktoś już to oświetlenie w Mk5 czy tylko ja mam takie problemy i czy to są normalne żarówki które mogę kupić i po prostu wymienić, czy jakieś stałe diody i to nie będzie zwykłe plug and play. Niby mógłbym się pobawić i spróbować to rozebrać ale boję się że coś urwę, więc najpierw postanowiłem zapytać czy w ogóle się da
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z góry dziękuję za pomoc!