View Single Post
Stary 11-12-2021, 22:08   #3470
kzmuda1
FCP member

Imię: Krzysiek
Model: wszytkie fordy 2,7 lubie , Mach-e podstawa
Silnik: TDCI PB , obecnie 2.0 ecobost 243
Rocznik: 2020-----2023>>>>>
Domyślnie Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem co to jest "drzeć" dla Ciebie Krzysiu...
Bo jeśli oznacza "wymontować Sync3 i oddać na stół" - to POTWIERDZAM.
Z oczywistych względów "nie da się reanimować trupa w jego trumnie"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trzeba go co najmniej wziąć "na OIOM"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Natomiast bez wątpienia nie trzeba wylutowywać kostki flash. Ani używać "chińskich szpilek do nowych Sync" - a już tym bardziej (broń Boże) lutować się do tej drabinki oporowej koło kostki flash...

a daj spokój z tym lutowaniem drabinki , wlutowywaniem kostki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a chińskie szpilki przestań... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

wiem wszystko na obecny czas , aczkolwiek 1-wszy przypadek, trzeba było sobie rozkminić co się dzieje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i czemu ktoś zepsuł.

teraz wiem wszystko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

a inni niechaj psują ,

muszę częściej tu zaglądać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zapomniałem, przyznam, trochę o FCP Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

"drzeć" rozdzierać rwać, rozpruwać pruć wydzierać. zwał jak zwał
wymontowanie dla mnie S3 --->> wydarcie urządzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez kzmuda1 ; 11-12-2021 o 22:14
kzmuda1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem