Cytat:
Nie wiem co to jest "drzeć" dla Ciebie Krzysiu...
Bo jeśli oznacza "wymontować Sync3 i oddać na stół" - to POTWIERDZAM.
Z oczywistych względów "nie da się reanimować trupa w jego trumnie"... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trzeba go co najmniej wziąć "na OIOM"... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Natomiast bez wątpienia nie trzeba wylutowywać kostki flash. Ani używać "chińskich szpilek do nowych Sync" - a już tym bardziej (broń Boże) lutować się do tej drabinki oporowej koło kostki flash...
|
a daj spokój z tym lutowaniem drabinki , wlutowywaniem kostki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a chińskie szpilki przestań...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wiem wszystko na obecny czas , aczkolwiek 1-wszy przypadek, trzeba było sobie rozkminić co się dzieje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i czemu ktoś zepsuł.
teraz wiem wszystko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a inni niechaj psują ,
muszę częściej tu zaglądać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zapomniałem, przyznam, trochę o FCP
"drzeć" rozdzierać rwać, rozpruwać pruć wydzierać. zwał jak zwał
wymontowanie dla mnie S3 --->> wydarcie urządzenia