Cytat:
|
Ale z tego co pamiętam to Ty po mnie brałeś leasing więc masz pewnie jeszcze jakieś 1,5 roku leasingu? Bierzesz Kuge czy S-Maxa w hybrydzie? A obecnego sprzedasz?
|
Tak, mam wynajem do kwietnia 2023 i już czas się rozglądać za nowym bo przed covidem firma w rok nie zdążyła zamówić auta i przejąłeś auto z mojej configuracji. A teraz, gdy na auta czeka się 6-9 miesiecy to już czas ruszac proces, żeby zdąrzyć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Raczej wezme Galaxy żeby trzeci rząd siedzeń nabrał większego sensu niż w Smax. A Galaxy moze zniknąć z produkcji lada moment wiec tym bardziej nie ma na co czekać.
Obecne auto oddaje leasingodawcy, ewentualnie mogę odkupić i zostawić w domu ale ok 120 tys neto za 3 letnie auto dupy nie urywa.
Bump:
Cytat:
|
Ten 2.5 w hybrydzie nie ma chyba bezpośredniego wtrysku więc nagar nie jest problemem. Natomiast mimo to może już mieć filtr GPF
|
Wg informacji prasowych silnik ma wtrysk bezpośredni. Wtedy GPF chyba z automatu ma.