Dzięki za informację. Zdecydowałem się kupić raporty z carvertical i autodna i każdy z nich twierdzi, że auto miało 7 zdarzeń. Z czego dwa na kwoty 20-40tys (wg carvertical) i 20-30tys (wg autodna). W opisie na autodna wpadają dodatkowe informacje typu uszkodzenie szyby i wnętrza. Natomiast w ogłoszeniu jest też informacja, że był serwisowany w ASO. Z tego co wiem to u dealera powinni na moją prośbę dać mi całą historię tego auta. Inna sprawa, że nawet jak był powypadkowy, ale zrobiony zgodnie ze sztuką w ASO, czyli teoretycznie na oryginałach, to powinno być git. W poniedziałek będę rozmawiał z gościem. Na razie tylko rezerwacja. Jak będzie ok, to w piątek zakup.
PS
Przy poszukiwaniach auta kierowałem się głównie silnikiem 2.0TDCi 150KM i rocznikiem 2018. Reszta to dodatki do ogółu.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Obecnie mam Focusa z 2013r. i chciałem coś nowszego na kolejne kilka lat, a może i dłużej. Generalnie focusy to moje ulubione modele. Marzy mi się RS.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy okazji - orientujecie się kto w Krakowie/okolicach robi 150 na 180KM? Wiem, że to jest kilka kliknięć w Forscanie, ale niestety nie jestem w temacie, a nie chcę "uceglić" auta.
Cytat:
|
Tak, spokojnie wytrzyma skrzynia. Pewnie dowód zatrzymany przez szkodę, rzadko zbierają dowód "za żarówke"
|
Jakie maksymalne moc/moment ta skrzynia wytrzymuje bez modyfikacji?