View Single Post
Stary 02-01-2022, 13:03   #8
kopson
ford::advanced

Imię: Tomasz
Model: Focus Mk3, Skoda Karoq, Opel Astra V
Silnik: 1.6 EB 150>182KM, 1.5 TSI 150KM, 1.4T 150KM
Rocznik: 2014,2022,2019
Domyślnie Odp: Zakup Focus MK3 kombi 2018

Cytat:
Napisał polak2468 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za informację. Zdecydowałem się kupić raporty z carvertical i autodna i każdy z nich twierdzi, że auto miało 7 zdarzeń. Z czego dwa na kwoty 20-40tys (wg carvertical) i 20-30tys (wg autodna). W opisie na autodna wpadają dodatkowe informacje typu uszkodzenie szyby i wnętrza...
Wiem, że każdy ma inne priorytety, którymi kieruje się przy wyborze auta. Dla Ciebie istotny jest silnik. Ale takie informacje o szkodach jak powyżej (i to na niemałą kwotę!) dla mnie przekreślają zakup tego egzemplarza.
Kolega @arturek już chyba wie, że nie chodzi tu raczej o "drobna stłuczke przy której "leci" zderzak i lampa" ....

Co zrobisz, to Twoja sprawa. Ja szukałbym innej sztuki...

Bump:
Cytat:
Napisał arturek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy wy wszyscy koledzy szukacie auta używanego w stanie kolekcjonerskim?
Kolekcjonerski to z pewnością ten Focus nie jest. 3,5 letnie auto za 58k zł, które miało 7 szkód trudno uznać za wyjątkową okazję tylko dlatego, że sprzedaje je dealer ...
kopson jest offline   Odpowiedź z Cytatem