Cytat:
|
O jakim konkretnie odcinku drogi mówisz? Chętnie się tam przejadę
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
zapraszam na S5 wokół Bydgoszczy między węzłami Zachód a Północ możesz sobie stoperem mierzyć jak BMW jeździ w kółko między węzłami .. powinni z wojska jeszcze im cysternę dosłać , żeby nie musieli na Orlen zjeżdżać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... ta sama patologia przez ponad rok na odcinku S5 Szubin - Żnin ma którym nic się nie działo ale chyba w GDDKiA mieli dość telefonów wkur.. kierowców i łaskawcy zdjęli ograniczenia po oddaniu kolejnego odcinka
Bump: a , że nie lubię jak się z obywateli robi debili ... zadzwoniłem sobie dzisiaj do GDDKiA i porozmawiałem z Panem rzecznikiem ... pierwsze pytanie z jakie redakcji Pan dzwoni
...tłumaczenie .. bo wykonywane były badania nawierzchni , teraz czekają na wyniki ( ... ponad rok ) i wówczas może na wskazanych docinkach zostaną dopuszczone docelowe limity ... ale nikt nie jest wstanie określić kiedy to nastąpi i oni nic nie mogą
no to pytanie o racjonalność tego jak to możliwe , że na nowej drodze ekspresowej limit jest niższy niż pobliskiej zwykłej drodze krajowej nr 10-tce zwanej drogą śmierci , gdzie trup się gęsto sieje ...cisza , kurtyna
bez nasłania nie wiem TVN Turbo , prasy ... wszystkie lokalne gazety wykupił Orlen
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tu się nic nie zmieni i drenaż kierowców będzie trwał w najlepsze
.. no i jedziesz i widzisz emeryta w Skodzie Favorit i za nim bohaterzy z grupy SPEED .. , którzy mu zafundują "promocję" na połowę wartości auta ... coś tu jeszcze można dodać ?