Pisałeś (w temacie o przekładce), że pedał masz ok, to znaczy od wersji ze sprężyną do diesla. On bez założonej pompki nie utrzyma się w połowie - sprężyna albo go dociska, albo odbija.
Masz skrzynie z okresu 2010-2012 AG9R-7002-KA. Jaki ona ma nr obudowy? U siebie po przekładce mam obudowę 6M2R-7F096-EC - sprawdzę jeszcze na 100 procent jaka jest u mnie skrzynia (ta naklejka od dołu). Nie mam żadnych problemów ze sprzęgłem, działa w szerokim zakresie, bez zmian od ilości naciśnięć.
Jedyne co przychodzi do głowy to niepasująca skrzynia - inna odległość do wysprzęglika.
Pisałeś też:
Cytat:
Pedał mam ok, i pompkę też zmieniałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziwne że podczas zmiany pompki ze zbiorniczka, po ściągnięciu przewodu nie wydostawał się płyn z króćca (do pompki) , dopiero po odkręceniu korka wlewowego. Ciekawe czy nie powinno być jakiegoś kanału doprowadzającego powietrze.
|
Skoro już wszystko sprawdzałeś to może coś jest nie tak w zbiorniczku - skoro samo nie leci to pompka może tego nie pociągnąć.