Witam wszystkich, pozwolę sobie napisać pierwszy post na tym forum, a przy okazji odgrzać stary temat. Ilość wiadomości jakie zebrałem po przeczytaniu tego wątku i odpowiedzi, które nieraz wzajemnie się wykluczały, sprawiły, że postanowiłem się upewnić, że dobrze rozumuję.
Posiadam od dwóch miesięcy Kugę MK2 z 2013 roku. Posiada ona takie, standardowe radio obsługujące też parktronic (patrz załączniki).
Bazując na Waszych odpowiedziach, mogę zakupić na allegro wyświetlacz kolorowy
np. taki i powinien on pasować bez dodatkowych przeróbek. Jednakże niektórzy pisali iż niektóre wyświetlaczenie nie działają w pełni z niektórymi wersjami SYNCa. Dodatkowo kontaktowałem się z polecanym sklepem "Robsona" i on stwierdził, że nie da się włożyć nic większego bez przeróbek". Zatem, czy ktoś mógłby podzielić się wiedzą i odpowiedzieć na kilka pytań?
1. Jakie wyświetlacze będą kompatybilne z moimi gratami? Czy będą to BM5T?
2. Czy taka wymiana wymaga zmiany w komputerze Forscanem? Niektórzy pisali, że tylko wymienili wyświetlacz i działało, inni, że pojawiał się błąd.
Zależy mi na tym, aby nie dokonywać żadnych dużych przeróbek, sztukować przewodów - chciałbym użyć takiego wyświetlacza aby wszystko potem nadal działało (sync, parkowanie). Zestaw funkcji jakie posiada moje radio jest dla mnie wystarczający, a jedynie drażni mnie monochromatyczny wyświetlacz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.