View Single Post
Stary 10-01-2022, 18:04   #97
potraff
ford::advanced

Imię: Wiktor
Model: Focus cztery z kartonem mleka a był mondeusz cztery
Silnik: EB
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Focus Mk4 Facelift

Cytat:
Napisał Pietroph Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie wiem na ile dobrze ocenicie moja strategie, ale ja wyslalem maila z pytaniem do kilku wybranych dealerow
Trzy lata temu, wysłałem takie pytanie, z informacją, że szukam auta z placu, z klimą automatyczną, pakietem zimowym i przyciemnianymi szybami, a jeśli się znajdzie z ledami, to super, do salonów w Katowicach, Bielsku B., Gliwicach, Raciborzu, Częstochowie, Krakowów (dwóch), oraz do Chorzowa. Jako, że mieszkam w Sosnowcu, to ofertę z tego salonu miałem będąc w nim osobiście.
Generalnie wtedy (zaznaczam rok 2019) odpowiedziały wszystkie salony, Kraków poszalał bo celowałem w trenda/titanium, a dostałem ofertę na ponad 100 tys zł (gdzie reszta oscylowała ~ 90 tys i sam za Focusa w tej granicy szukałem auta), Częstochowa, Chorzów, Gliwice bardzo fajnie utrzymywały kontakt, a z dwóch salonów, gdy mnie pytali, czy coś wybrałem i na moją odpowiedź, że tak z innego, życzyli mi dobrej jazdy Fordem.
Najsłabiej zachował się salon w Sosnowcu, bo jak zacząłem trochę grymasić, tj w pewnym momencie zadałem pytanie o 1,5 EB w wersji titanium, czyli o ponad 10tys złotych chciałem dać więcej za auto, to mi kierownik odpisał, żebym się w końcu na coś zdecydował, więc kupiłem w Chorzowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Żeby nie było, to było trzecie podejście do szukania i jakbym dostał fajną ofertę, to kto wie, może bym jeździł 1,5. A tak to dostałem ofertę na auto z placu, już zarejestrowane z upustem 20 tys, z tym co chciałem mieć, w idealnym kolorze, czyli trenda doposażonego w pakiet biznes, zimowy i coś tam jeszcze. Mnie to pasowało, cena była dobra, więc nawet panu z Sosnowca nie odpisałem i nawet na serwis u nich nie pojechałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
potraff jest offline   Odpowiedź z Cytatem