View Single Post
Stary 11-01-2022, 23:06   #103
Pilatus
ford::amateur

Imię: Dariusz
Model: Focus ST
Silnik: 2,3
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Focus Mk4 Facelift

Cytat:
Napisał _Semtex_ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ST w każdym będzie dobrze wyglądał, chociaż przyznam, że te sprzed lifta (niebieski i pomarańczowy ��) widziałem na żywo... i oba są świetne, niebieski wygląda spektakularnie, na pewno lepiej niż cokolwiek z palety poliftowej. Czarny, biały i ten wiśniowy nie rzucają się aż tak w oczy. ST-ek wtedy to taki bardziej sleeper.
Najbardziej podoba mi się ten niebieski w którym wyszła obecna w salonach pożegnalna wersja ST-ka (ST Edition). Nie wiem dla czego Ford nie oferuje polifta w tym kolorze że nie wspomnę o orange fury. Ta ich nowa zieleń nie przypadła mi do gustu. Poza tym ST-line ma ładniejszy "dyfuzor" bo czarny niż ST. To samo dotyczy przedniego zderzaka. Dlatego wybrałem czarny kolor w którym te oczywiste nieporozumienia stylistycznie doskonale się gubią. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pilatus jest offline   Odpowiedź z Cytatem