View Single Post
Stary 16-01-2022, 16:55   #8
patryho
ford::beginner

Imię: Patryk
Model: Edge
Silnik: 2,7
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: SPORT - Lekki tuning Audio i Car Audio

Tłumików nie będę rozcinał, tylko je wystawię na sprzedaż - może ktoś lubi "mocne wrażenia" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zamontuję z powrotem oryginalny tłumik, ale wymienię w nim pogięte końcówki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Caraudio ciąg dalszy...
dodałem do głośników zwrotnice separujące sygnał na tweetery i woofery
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

a do centrala "tłumik" sygnału bo według mnie grał zbyt głośno w stosunku do innych.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Teraz zamierzam się zająć subwooferem bo on jest aktualnie słabym punktem, już kupiłem taki secik:
1. wzmacniacz Mac Audio Edition S Two, który będzie napędzał sub
2. głośnik Pioneer TS-A2000LD2
3. Interfejs PAC APSUB-FD21, który pozwoli mi odpowiednio "przejąć" sygnał z Sync do dodatkowego wzmaka
https://catalog.pac-audio.com/catalo...fd21&results=5

Ten interfejs kupiłem w USA i zanim przyjdzie postaram się mieć już wszystkie przewody pociągnięte, a głośnik wymieniony (przy okazji wytłumię jeszcze skrzynie do suba).

Więcej wkrótce...

Ostatnio edytowane przez patryho ; 26-01-2022 o 08:24
patryho jest offline   Odpowiedź z Cytatem