Cytat:
|
Nie cytuj całych postów odpowiadając bezpośrednio na nie.
|
Ok, dziękuję za uwagę o cytowaniu, faktycznie nie ma to sensu.
Cytat:
|
i jaki to problem przeczytać ~50 postów wstecz?
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przeczytanie 50 postów wstecz nie jest problemem, no chyba że weźmie się pod uwagę, że trzeba na to poświecić sporo czasu. Za pierwszym razem przejrzałem pierwsze 10 stron - linki były nieaktualne. Dopiero dzisiaj znalazłem czas żeby przejrzeć kolejne i posypuję czoło popiołem, faktycznie na którejś stronie znalazłem działające linki.
Mam za to inne pytanie - jako że mróz trzyma, to jak na razie nie mam jak dojść do wersji mojego modułu BT. Czy mogę wrzucić na pendrive pliki aktualizacyjne dla wszystkich modułów a mój moduł po uruchomieniu procedury wykryje sobie sam właściwe pliki i zainstaluje? Czy też lepiej nie ryzykować i najpierw sprawdzić jaki konkretnie mam moduł?
Czy procedura aktualizacji jest obarczona dużym ryzykiem? Tj. czy w razie czego istnieje możliwość ponownej aktualizacji plików, czy jeśli coś pójdzie nie tak to jedyne co będzie się dało zrobić to kupić nowy moduł?